Skriftstørrelse:
- 1 2 3 + Font size

Klik for at skifte skriftstørrelse

Redskaber
Søg
.
Services

Forskning og udvikling


Bayer HealthCare Pharmaceuticals investerer store beløb i forskning og udvikling for at forbedre menneskers livskvalitet og forlænge deres liv. Vi fokuserer på behandlingsområder med store medicinske behov – f.eks.kræftbehandling, hvor der på trods af store landevindinger er behov for endnu mere udvikling. Bayer HealthCare Pharmaceuticals stræber efter at blive førende på verdensplan inden for behandling af kræft og hjertekarsygdomme samt gynækologi og molekylær diagnostik.

Vi arbejder med klinisk udvikling af nye lægemidler og fortsat udvikling af markedsførte produkter på tværs af alle vores forretningsområder. Udviklingen er målrettet mod at identificere yderligere potentialer i vores eksisterende lægemidler og yderligere muligheder for at udvide deres anvendelsesområder. Som et eksempel kan vi nævne alemtuzumab, der er et lægemiddel mod kronisk lymfatisk leukæmi, hvor vi p.t. er i gang med Fase III-studier (den sidste fase inden godkendelse) med det mål at udvikle en effektiv behandling af multipel sklerose (MS). Bayer HealthCare Pharmaceuticals forskningsportefølje er omfattende, og vi forsker sideløbende inden for mange produkttyper.
Læs mere om vores nye produkter, klik her. 

Investeringer i forskning 2006: 1.723 mio. euro, hvilket svarer til 17% af omsætningen
Antal medarbejdere inden for forskning: 7.104 (pr. 31.12.2007)
Primære forskningssteder: Berlin og Wuppertal i Tyskland samt Berkeley i USA
Forskningsfokus: Berlin (billeddiagnostik, onkologi, kvinders sundhed), Wuppertal (kardiologi, onkologi), Berkeley (biologiske lægemidler).

Forskning & Udvikling i Bayer AG

For yderligere information om Forskning og Udvikling henvises til Bayer AG's internationale websted (engelsk tekst).

Læs mere