Skriftstørrelse:
- 1 2 3 + Font size

Klik for at skifte skriftstørrelse

Redskaber
Søg
.
Services

Behandlingsområder


Hæmatologi og kardiologi
Inden for dette område har vi lægemidler til behandling af kredsløbsforstyrrelser og hjertekarsygdomme. Vi er desuden en af verdens førende inden for behandling af blødersygdommen Hæmofili A.

Onkologi
På onkologiområdet har vi lægemidler til behandling af massive tumorer i nyre og lever. Vi har desuden lægemidler til behandling af visse former af leukæmi.

Kvinders sundhed
Et af Bayer HealthCare Pharmaceuticals største områder er kvinders sundhed, og vi er global markedsleder inden for hormonelle præventionsmidler. Bayer HealthCare Pharmaceuticals har desuden lægemidler til behandling af kraftige menstruationer og problemer i forbindelse med klimakteriet.

Mænds sundhed
Bayer HealthCare Pharmaceuticals forsker inden for andrologi – dvs. mænds kønsfunktioner og sundhed. Vi er global markedsleder inden for behandling med testosteron samt en af verdens førende inden for behandling af erektil dysfunktion (ED).

Neurologiske sygdomme
Inden for dette område har vi lægemidler til behandling af den neurologiske sygdom multipel sklerose (MS). Lægemidlet var det første, der blev godkendt til behandling af MS, og det er også godkendt til behandling tidligt i sygdomsforløbet.

Øvrige lægemidler
Bayer HealthCare Pharmaceuticals har lægemidler til behandling af forskellige infektionssygdomme. Derudover har vi lang erfaring med forskning inden for behandling af forskellige hudsygdomme.